Reductors de velocitat

Els ressalts reductors de velocitat són solucions per limitar la velocitat de conducció dels vehicles i minimitzar el risc daccident sobre els usuaris de la via, ja siguin vianants o altres conductors.

Hi ha diversos elements limitadors de la velocitat. Entre les solucions més acceptades destaquen els passos de vianants elevats, els reductors de velocitat de tipus llom d'ase i els coixins berlinesos.

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les seves instal·lacions per oferir-li una solució personalitzada d'acord amb les seves necessitats i expectatives.

Elements reductors de velocitat de gran resistència elaborats amb asfalt

Instal·lació d'elements reductors de velocitat per a entorns urbans

La senyalització vial és el mitjà utilitzat per conservar la seguretat sobre la via, valent generalment dels senyals verticals. No obstant això, hi ha altres elements superficials que, actuant complementàriament, poden ajudar a proporcionar un grau extra de seguretat tant a conductors com a vianants. Com per exemple, els passos de vianants elevats i els reductors de velocitat llom d'ase.

La sensibilització sobre la gravetat dels accidents de trànsit cada vegada és més gran, i per això, la necessitat d'adaptar la velocitat dels vehicles als municipis és primordial. Cada any a Espanya es produeixen aproximadament 11.000 atropellaments, dels quals més de 10.000 succeeixen a zones urbanes. Quan un vehicle circula a 30 km/h, la probabilitat de mort d'un vianant en un atropellament és del 10%. Tot i això, si el vehicle circula a 50 km/h la xifra s'eleva fins al 80%.

Per això, limitar la velocitat dels vehicles dins de poblat hauria de ser una prioritat. La implementació de mesures efectives com la instal·lació de reductors de velocitat contribueix a beneficis a llarg termini que milloren la qualitat de vida dels ciutadans. Des de salvar vides, passant per la disminució de la pol·lució ambiental i acústica, fins a la creació d‟un espai urbà més amable i habitable per a les persones.


Sol·liciti el seu pressupost

Assessorament personalitzat sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les seves instal·lacions per oferir-li una solució personalitzada d'acord amb les seves necessitats i expectatives.

SOL·LICITAR PRESSUPOST