Carril bici

El paviment per a un carril bici es construeix habitualment mitjançant un sistema asfàltic a base de barreges bituminoses en calent i amb acabats amb slurry i resines acríliques.


Superfícies resistents, antilliscants i duradores. S'apliquen ràpidament i són transitables immediatament després de la instal·lació.


Es tracta d'una solució ideal per a vies de trànsit lleuger com a zones recreatives, vials de parcs, jardins i carrils per a bicicletes i vehicles de mobilitat personal.

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les seves instal·lacions per oferir-li una solució personalitzada d'acord amb les seves necessitats i expectatives.

Paviments de slurry urbans per a carrils bici

Rodades resistents, antilliscants i duradores amb acabats acolorits.

Les vies ciclistes són un fenomen creixent que cada cop és més present en tot tipus de municipis. Una opció urbanística que ofereix més llibertat de mobilitat sostenible i un espai saludable que a més contribueix a reduir la contaminació. El paviment per a un carril bici es construeix habitualment mitjançant un sistema asfàltic a base de barreges bituminoses en calent i amb acabats amb slurry i resines acríliques. Els slurry són morters sintètics a base de resines acríliques i àrids silicis antilliscants. Aquests materials de gran qualitat li confereixen propietats antiderrapants i una gran durabilitat. Aquests factors ho fan apte per al trànsit lleuger, ja siguin bicicletes, patinets, vianants o un altre tipus de trànsit vehicular de mobilitat personal.

La possibilitat d aportar color ajuda a la integració del carril en qualsevol entorn. Per això, els paviments per a carril bici compten amb acabats acolorits personalitzats segons la carta RAL. Pel que fa a la rugositat, aquesta pot ser controlada en funció de la granulometria dels àrids silicis seleccionats. Les granulometries més comunes són de 0,6 a 1,0 mm.


Sol·liciti el seu pressupost

Assessorament personalitzat sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les seves instal·lacions per oferir-li una solució personalitzada d'acord amb les seves necessitats i expectatives.

SOL·LICITAR PRESSUPOST