UNIFORT. Experts en pavimentació industrial


Un suport sòlid en consultoria, instal·lació i reparació de paviments

SOM UNA EMPRESA DE PAVIMENTS A BARCELONA

UNIFORT és una empresa especialista en la construcció de paviments industrials amb seu a Barcelona. Som experts en reparació de juntes i esquerdes de paviments industrials.

Comptem amb un equip professional altament qualificat, amb àmplia formació i experiència en el sector dels sòls industrials continus de formigó i resines, per oferir-vos els sistemes tècnics i aplicacions més avançades i amb el valor afegit d'un servei postvenda.

La nostra professionalitat ens ha portat a col·laborar amb importants firmes per a l'execució dels seus projectes de pavimentació, tant de nova construcció com de rehabilitació i reparació. I tot això sota la màxima garantia de qualitat i dins de la normativa vigent.

EL NOSTRE OBJECTIU

Sempre seguim un mateix principi: L'excel·lència operativa mitjançant la qualitat, eficàcia i control de costos. La nostra prioritat és que els nostres clients quedin satisfets amb la nostra feina.

És per això que el nostre esforç es basa en «la feina ben executada». Aquell que per la seva pròpia naturalesa ens brinda una satisfacció personal quan ho fem i de la mateixa manera aquest sentiment es comparteix amb els nostres clients. Aquesta és la millor prova que ho estem fent bé.

Nosaltres ho tenim clar. Comprenem que l'empresa dels nostres clients és la nostra empresa, el nostre propi negoci.


Disposem d'un equip tecnicocomercial amb una llarga trajectòria al sector que saben donar a cada problema que ens plantegen els nostres clients, la millor solució.
I sempre mantenint l‟equilibri adequat entre cost i necessitat

PER QUÈ TRIAR LA NOSTRA EMPRESA DE PAVIMENTS?

 Perquè garantim els nostres treballs.

 Per productivitat i compliment amb els terminis acordats.

 Per experiència, coneixement i serietat.

 Perquè estem a l'avantguarda, tant en maquinària com en productes tècnicament avançats i innovadors, amb propostes de valor afegit per al client sense deixar de banda els costos.

 Perquè tots els nostres tècnics tenen una àmplia experiència. Assessorament i suport tècnic expert en tot moment.

 Perquè oferim un servei integral. Nova construcció, renovació i manteniment.

 Perquè som sinònim de qualitat, i estem totalment compromesos amb la nostra Política de Qualitat, acreditada amb la certificació ISO 9001 per la certificadora Bureau Veritas.SOLUCIONS A MIDA

Serveis de pavimentació claus en mà oa convenir, requereixin o no serveis integrals. Solucions personalitzades.

NOVA CONSTRUCCIÓ

Tot tipus de pavimentacions encara que aquestes impliquin actuacions que requereixin tot el procés constructiu des de preparacions del terreny prèvies fins a acabats finals amb recobriments continus de resines.

REPARACIÓ

Renovació i condicionament de paviments antics adaptats a necessitats particulars actuals.

MANTENIMENT

Plans proactius per assegurar el funcionament òptim dels seus paviments en tot moment.

Utilitzi ​la nostra experiència. Consulti'ns!

El nostre equip tècnic-comercial pot oferir-li assessorament i una solució personalitzada d'acord amb les seves necessitats i expectatives.