Formigó oxidat

Els paviments amb aplicacions de sulfat de ferro ofereixen una manera original de canviar el color dels terres de formigó sense haver de pintar-los. El sulfat de ferro en contacte amb ciment produeix un color marró vermellós, d'aspecte rovellat.

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les seves instal·lacions per oferir-li una solució personalitzada d'acord amb les seves necessitats i expectatives.

Paviments de formigó rovellat

Superfícies resistents, duradores i acolorides

El sulfat de ferro és un producte que s'utilitza comunament a la medicina i com a fertilitzant per a les plantes. La majoria de la gent probablement mai no pensaria en la possibilitat de tenyir el formigó amb sulfat de ferro. De fet, ofereix una manera de canviar el color dels paviments de formigó sense haver de pintar-los. Tenyir-los amb sulfat de ferro produeix un color marró vermellós al formigó, d'aspecte rovellat, que es pot aclarir o enfosquir, depenent de la quantitat de producte que s'utilitzi.

La reacció es produeix al cap de pocs minuts, un cop el sulfat fèrric queda exposat a l'aire ia l'aigua.

L'aplicació es fa diluint adob de sulfat ferrós en aigua. El grau d'oxidació pot tenir diverses intensitats en funció del percentatge de dissolució, que sol anar al voltant del 5% fins al 35% per a les tonalitats més altes. Per aconseguir resultats estètics òptims és recomanable una concentració del 35% realitzada en dues aplicacions.


Sol·liciti el seu pressupost

Assessorament personalitzat sense compromís

El nostre equip tècnic-comercial es desplaçarà a les seves instal·lacions per oferir-li una solució personalitzada d'acord amb les seves necessitats i expectatives.

SOL·LICITAR PRESSUPOST