Ucrete, un dels paviments més resistents del món

Necessita un terra industrial resistent als entorns més durs? El paviment industrial Ucrete® pot suportar de forma extrema altes sol·licitacions mecàniques, químiques i xoc tèrmic com cap altre.


Ucrete® és un paviment de poliuretà de prestacions molt altes per a ambients agressius. Demostra una extraordinària resistència a les agressions mecàniques, químiques i tèrmiques, i manté la integritat a temperatures superiors a 130 °C.


Fa més de 40 anys que està a l'alçada de les més estrictes exigències d'higiene i neteja. L'ús d'Ucrete® està molt estès a la indústria agroalimentària, així com als sectors químic i farmacèutic, on és sinònim de solucions de paviments de llarga durada en entorns agressius.

Característiques

  • Durabilitat: Excel·lent resistència a l'impacte i al desgast. Molts paviments Ucrete® instal·lats fa 20-30 anys en ambients agressius segueixen encara en servei.
  • No contaminant: Fins i tot durant la seva aplicació a àrees de manipulació d'aliments.
  • Ràpida aplicació i curat: fins i tot a baixes temperatures. Es disposen de sistemes amb especificacions que permeten utilitzar-los després de només 5 hores a 10ºC des de la seva aplicació, per la qual cosa és ideal per a treballs de renovació i manteniment.
  • Tolerant a la humitat: Es pot instal·lar sobre un formigó de 7 dies sense necessitat d'imprimacions especials, ajudant a mantenir el programa en projectes amb terminis ajustats.
  • Resistència tèrmica: Resisteix vessaments de fins a 150ºC depenent del sistema.
  • Higiene: És netejable al mateix nivell que l'acer inoxidable i no afavoreix el creixement biològic, per això ajuda a mantenir els estàndards d'higiene.
  • Resistència química: Des d'àcids forts fins a àlcalis, greixos, olis i dissolvents que poden degradar ràpidament altres tipus de paviments de resina.
  • Net i segur: Per als treballadors, els productes i el medi ambient. Certificat com a «Or» segons la norma de baixes emissions Eurofins Indoor Air Comfort.

Paviments per als seus requeriments específics

El paviment industrial Ucrete® és una gamma de recobriments robusts que han estat dissenyats per a l'ús de resines de poliuretà com a lligant, de prestacions molt altes. Especificat degudament, el paviment Ucrete® us proporcionarà una llarga vida en servei fins i tot en entorns industrials i productius molt agressius. Us ajudarem a seleccionar el paviment adequat. Abans analitzem els seus requeriments.


Ràpida instal·lació

Som conscients que no sempre és fàcil tancar les línies de producció, per la qual cosa molts dels nostres sistemes es poden instal·lar durant un cap de setmana o fins i tot un dia per l'altre. En minimitzar el temps de parada, es redueix el cost de millorar un paviment Ucrete®. Per exemple, instal·lant Ucrete® UD200, la posada en servei es pot fer després de només 5 hores a 10ºC.


No contaminant

Els sistemes de paviments Ucrete® no són contaminants, fins i tot durant l'aplicació, per això són l'opció més segura per a treballs de manteniment i de cap de setmana.


Resistència a la temperatura

El primer requisit que cal tenir en compte per seleccionar el paviment Ucrete® és el requeriment de temperatura en servei. Aquest paràmetre determina el gruix necessari del paviment i pot limitar el nombre d'acabats adequats.


Resistència al lliscament

La selecció de l'acabat del paviment es fa en funció del perfil de rugositat i acabat estètic desitjat. La textura superficial més adequada per a qualsevol aplicació particular dependrà de la naturalesa de qualsevol vessament que es produeixi, del tipus de treball realitzat a l'àrea i dels procediments de neteja i manteniment a realitzar.


Resistència química

Tota la gamma Ucrete® té les mateixes prestacions quant a resistències químiques, tal com es mostra a les taules de resistències químiques, per la qual cosa, en aquest aspecte, tots els paviments Ucrete® són igualment adequats.


Antiestàtic

Per protegir els dispositius electrònics molt sensibles o minimitzar els riscos d'explosió, hi ha una gamma de paviment antiestàtics.


Resistència mecànica

A les zones on s'esperen impactes mecànics forts i trànsit rodat intens amb rodes dures s'han d'usar sistemes de més gruix àrids més grans.


Una solució a mida

L'àmplia gamma de sistemes de paviments Ucrete® us permet escollir el paviment que millor s'adapti a les vostres necessitats específiques i així aconseguir la solució més adequada i rendible. Treballarem amb vostè per ajudar-lo a seleccionar el millor paviment per a les seves instal·lacions i prestar-li el millor assessorament.


Som especialistes en pavimentació industrial

Acabats

Tots els sistemes Ucrete® estan disponibles en aquests vuit colors estàndard. Els colors són aproximats i poden variar segons el sistema i les condicions d'instal·lació. Les resines Ucrete® groguejaran sota llum ultraviolada.


Per a més informació i mostres de productes, posi's en contacte amb nosaltres.


Resistència al lliscament

Als entorns de processament en humit, el perfil correcte de la superfície és essencial per proporcionar un ambient segur i eficient de treball. El paviment industrial Ucrete® ofereix una gamma de perfils de superfícies des de sistemes llisos, incloent terratzo, fins a paviments amb una textura altament definida.


Arracades

Freqüentment, les zones de processament en humit tenen els pendents necessaris perquè els abocaments d'aigua i líquids flueixin cap al drenatge. Les soleres sense sistemes de drenatge, de vegades, tenen la necessitat de forts pendents que requereixen una textura superficial definida per ser segures. Quan, per exemple, el personal està empenyent carros i prestatges sobre un paviment amb pendents complicats, la necessitat de tractar de prevenir que la càrrega rodi costa avall pot augmentar la probabilitat de lesions per sobreesforços, així com relliscades, ensopegades i caigudes. En general, els terres més plans són més segurs.


Relliscades, ensopegades i caigudes

Reduir al mínim les relliscades, ensopegades i caigudes requereix un enfocament integral. Es necessiten solucions de disseny o un canvi en les pràctiques i els procediments de treball, així com tenir en compte l'efecte de la neteja i el calçat. Per això, cal un compromís entre la facilitat de neteja i la resistència al lliscament.

Els paviments més llisos o menys texturitzats poden requerir una neteja més freqüent, mentre que els més rugosos necessiten una neteja més agressiva.


Llis o rugós?

L'elecció de paviments llisos o amb textura a les àrees de processament no sempre és clara. Per exemple, les dues situacions següents poden ser correctes: «Tinc vessaments ocasionals en aquesta zona, per tant, necessito una superfície llisa per poder netejar el vessament de forma ràpida i senzilla». Si el vessament és massa freqüent, pot ser poc pràctic netejar-lo immediatament, per la qual cosa un paviment llis podria ser relliscós. Si el vessament és perillós, pot ser un requisit imprescindible retirar-lo immediatament i el risc de lliscament no es presenta.


Neteja planificada

S'ha de disposar d'un protocol de neteja correcte que detalli per a cada zona el tipus i la freqüència de neteja requerit. La neteja dels paviments ha de tenir en compte el tipus de maquinària o equip a utilitzar, per tal que els residus de la neteja s'eliminin ràpidament i no es deixin evaporar o assecar a terra.


Solucions a mida

No totes les zones necessitaran el mateix grau de resistancial al lliscament. Ucrete® disposa d'una àmplia gamma de textures superficiakes per permetre que el paviment s'adapti a les vostres necessitats.

Resistència química

Convenient de saber

Hi ha molt pocs productes químics que degraden ràpidament els paviments Ucrete®. Aquests estan marcats amb una <NR> a la taula.


Ucrete® és adequat per al seu ús en paviments d'àrees de processament en húmer, on es fan servir productes químics marcats amb una <L> a la taula, sempre que es mantinguin els estàndards de neteja. Cal anar amb compte en cas que les vàlvules i juntes de les bombes comencin a degotejar. Si no es tracten, les fugides resulten en un entorn d'immersió contínua que pot provocar una erosió superficial.


Els dissolvents poden estovar Ucrete® en el cas d'immersions contínues durant diverses setmanes, però Ucrete® es recupera quan s'elimina el dissolvent i el terra es deixa assecar. A la pràctica, la majoria dels dissolvents s'evaporen abans que causin cap mal. La decoloració pot passar a causa de dipòsits de sal, colorants potents, contaminants en dissolvents i àcids forts. Aquest aspecte, però, no afecta el rendiment del paviment.


Aquests efectes es minimitzen amb un manteniment adequat, especialment si s'eviten els tolls i els vessaments no es deixen sobre el paviment fins a la seva completa evaporació. Una neteja eficaç millorarà la vida i laspecte de qualsevol paviment.


Per a un assessorament específic quant a la resistència química i neteja dels paviments Ucrete®, poseu-vos en contacte amb nosaltres.


Els productes químics a la indústria alimentària

El paviment industrial Ucrete® té una excel·lent resistència a un ampli rang de productes químics, incloent molts àcids orgànics i dissolvents que degraden ràpidament altres tipus de paviments de resina, incloent molts sistemes de paviments de poliuretà-ciment. Els paviments industrials Ucrete® no es veuen afectats pels compostos marcats amb una a la taula, fins i tot després de llargs períodes d'immersions contínues.


Els materials i processos utilitzats a la indústria química creen una sèrie de desafiaments singulars als paviments. Els paviments han de suportar càrregues pesades i oferir una durabilitat adequada. La resistència al lliscament és important en aquells llocs on es produeixen fuites o vessaments de productes químics perillosos. En aquests casos calen unes solucions que puguin resistir l'exposició química contínua i alhora oferir un alt grau de seguretat.


L'ampli espectre de resistència a àcids, àlcalis, greixos, olis, dissolvents i solucions salines, que té Ucrete®, ho fa el paviment ideal on la resistència química sigui imprescindible.


Ucrete® té una alta resistència química

Els paviments industrials Ucrete® són resistents als següents productes, habitualment presents a la indústria alimentària:


Àcid acètic, 50%

Alcohol de vinagre, àmpliament utilitzat a la indústria alimentària per a la neteja de superfícies en contacte amb aliments.


Àcid làctic, 30% a 60ºC

Indicatiu de la resistència a la llet i els productes lactis.


Àcid oleic, 100% a 60ºC

Representatiu dels àcids orgànics formats per l'oxidació dels olis vegetals i greixos animals àmpliament trobat a la indústria alimentària.


Àcid cítric, 50%

Es troba als cítrics i és representatiu de l'àmplia gamma d'àcids de fruites, que degraden ràpidament altres paviments de resina.


Hidròxid de sodi, 50% a 60ºC

Àmpliament utilitzats per a la neteja ia les zones CIP per a la neteja del procés.


TAULA DE RESISTÈNCIA QUÍMICA

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Articles relacionats

Veure tots els articles

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Identificarse dejar un comentario