Rehabilitació de paviments per a pàrquings

Rehabilitació de paviments per a pàrquings per a suports d'asfalt mitjançant l'aplicació de nou rodament i per a suports de formigó mitjançant l'aplicació de resines epoxi o poliuretà.

PAVIMENTS PER A PARKINGS PER A SUPERFÍCIES BAIXADES, IRREGULARS I POC RESISTENTS

El pas continuat de vehicles sobre paviments antics, a base d'asfalt en fred o amb morter o formigó de baixa resistència, sol provocar deterioraments importants al paviment. Aquests es descomponen amb facilitat, especialment a les zones més castigades, com zones de gir, maniobres i rampes, provocant una superfície polsegosa, sotragada i irregular.

Rehabilitem els paviments per a pàrquings mitjançant l'aplicació de nova rodadura d'asfalt en calent, posterior recobriment amb slurry com a segellat de la barreja bituminosa i la senyalització opcional de places d'estacionament.

Informi's de la rehabilitació de paviments per a estacionaments amb solucions asfàltiques i slurry

PER TERRES DE FORMIGÓ, REGULARS I RESISTENTS

En el cas de disposar de suports de hormigó en millor estat amb una superfície regular i resistent, es pot optar per utilitzar una solució de pavimentació polimèrica.

Rehabilitem els terres de pàrquings mitjançant l'aplicació de resines epoxi o de poliuretà com a segellador antipols i de protecció del formigó, opcionalment si és vol es reprodueix fidelment la senyalització de places existent.

lnformeu-vos de la rehabilitació de sòls de pàrquings amb resina epoxi o poliuretà


Som especialistes en pavimentació industrial


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Identificarse dejar un comentario