Paviments per a cuines industrials: La clau per a una cuina segura i funcional

Si està buscant informació sobre paviments per a cuines industrials, és perquè probablement estigui preocupat per la seguretat i la funcionalitat de la seva cuina. I té tota la raó per fer-ho. En aquest article us explicarem tot el que heu de saber per triar el millor sòl per a la seva cuina industrial. Des dels materials emprats més adequats per a aquests entorns, fins als avantatges dels terres antilliscants per a cuines industrials.



Paviment per a una cuina industrial

Característiques dels terres per a cuines industrials

Les cuines industrials són un entorn exigent en termes de seguretat i d'higiene. Les exigències del sector, la manipulació constant d'aliments, el tràfic de persones i equips fan que el terra d'una cuina industrial es converteixi en un dels elements més importants en termes de seguretat i productivitat. En aquest sentit, el paviment industrial ha de comptar amb els estàndards de seguretat i prevenció d'accidents, alhora que han de tenir una bona resistència mecànica i química amb bones propietats antilliscants i ser senzills de netejar.


Les seves característiques principals són:


  • Facilitat de neteja
  • Resistència a les altes temperatures
  • De molta duresa
  • Alta resistència química
  • Àmplia gamma de colors que faciliten la detecció de la brutícia


Quins són els materials més adequats per a terres de cuines industrials?

Hi ha molts tipus de terres per a cuines industrials segons el sistema utilitzat. Tot i això, cal destacar que els materials utilitzats per a aquestes ubicacions compten sempre amb un alt nivell de resistència al desgast i al trànsit intens, a més de ser molt higiènics. Es caracteritzen per utilitzar-se en la protecció de paviments amb sol·licitacions físicoquímiques mitjanes i altes. Poden ser resines epoxi, resines de metacrilat, resines de poliuretà i també poliuretà-ciment. Les seves característiques són:


Les seves característiques són:


  • Sòls de resina epoxi: La resina epoxi és un dels materials més populars per als terres de les cuines industrials. És resistent al desgast i al trànsit intens, a més de ser impermeable i fàcil de netejar. També es pot aplicar amb acabats antilliscants segons el grau de rugositat.
  • Sòls de poliuretà: El poliuretà és un material que sʻadapta bé als entorns industrials, és resistent i durador. A més, ofereix una bona resistència a l'abrasió i als productes químics. També és fàcil de netejar i mantenir.
  • Sòls de PVC: El PVC és un dels materials més econòmics i fàcils d'instal·lar. És resistent i fàcil de netejar, encara que la seva vida útil és menor en comparació amb altres materials.


El millor paviment continu per a la cuina

Aquesta classe de sòls són una solució molt recomanable com a aplicació a àrees on es requereixi gran resistència, tant mecànica com química amb altes propietats antilliscants en termes de seguretat i prevenció d'accidents. En una cuina industrial, el terra pot estar exposat a líquids, olis i altres productes que poden fer que el terra sigui relliscós i perillós. Els sòls antilliscants ofereixen més tracció i seguretat en aquests entorns.


A més, els terres antilliscants són fàcils de mantenir, cosa que els converteix en una solució ideal per a cuines industrials. També poden ser combinats amb altres materials, com la resina epoxi, per aconseguir un terra resistent i segur.


Cal tenir en compte que per a aquest tipus de paviment cal fer prèviament un estudi previ de la zona on s'instal·larà i de l'activitat que es desenvoluparà.


Aplicacions més comunes

  • Paviments per a cuines comercials
  • Paviments per a restaurants
  • Paviments per a obradors d'alimentació
  • Paviments per a hostaleria


Quins són els avantatges dels terres per a cuines professionals i restaurants?

Els terres continus per a cuines professionals i restaurants són especialment dissenyats per satisfer les necessitats d'aquests entorns. Entre els avantatges més importants d'aquests sòls podem destacar:


  • Resistents: Els terres per a cuines professionals i restaurants han de resistir el contacte amb productes químics i àcids, que són comuns en aquests entorns. Els terres dissenyats per a aquestes cuines són resistents a la corrosió i als danys químics.
  • Fàcil neteja i manteniment: La neteja i el manteniment són crucials en una cuina professional o de restaurant. Els terres per a aquestes cuines són fàcils de netejar i mantenir, cosa que ajuda a afavorir l'ordre a la cuina ia evitar l'acumulació de brutícia. El color també és un factor important per detectar ràpidament els residus.
  • Acabats antilliscants: Com esmentem anteriorment, són una excel·lent opció per a les cuines industrials. En el cas de les cuines professionals i restaurants, aquestes propietats són encara més importants, ja que els empleats i els clients estan en constant moviment. Els s
  • Estètica: A més de complir els requisits de seguretat i higiene, els terres per a cuines professionals i restaurants també han de ser estèticament atractius. Els clients esperen un ambient net, agradable i modern en un restaurant, i el terra és un element clau en la creació daquest ambient.

Com triar el millor terra per a la seva cuina industrial?

A l'hora d'escollir el sistema de paviment més adequat per al vostre entorn de treball pot semblar una tasca complicada, però amb la informació adequada, és possible prendre una decisió informada i segura. A continuació, us presentem alguns aspectes a considerar al moment de triar el terra per a la seva cuina industrial:


  • Resistència: La resistència és un dels aspectes més importants al moment de triar el terra per a la seva cuina. Ha de ser resistent al trànsit intens, als productes químics ia l'abrasió.
  • Seguretat: La seguretat és un altre aspecte fonamental. El terra ha de ser antilliscant, per prevenir accidents i lesions. També ha de ser fàcil de mantenir net, per mantenir la higiene a la cuina.
  • Estètica: Tot i que la funcionalitat i la seguretat són els aspectes més importants, l'estètica també és rellevant. Un terra atractiu i modern pot millorar la imatge de la cuina i fer-la més atractiva per a clients i empleats.
  • Cost: Per últim, però no menys important, el cost és un factor a considerar al moment de triar el terra. Heu de trobar un equilibri entre qualitat i preu, per obtenir la millor relació cost-benefici.


Utilitzeu la nostra àmplia experiència

Si esteu interessats en obtenir més informació sobre paviments industrials per a cuines o si necessiteu assessorament especialitzat per triar el millor sòl per a la vostra cuina industrial, podeu contactar amb UNIFORT. Som una empresa referent en aplicació de paviments industrials. Us ajudarem a avaluar les vostres necessitats, a seleccionar els millors materials ia instal·lar el terra de manera professional i segura perquè la vostra cuina compleixi els requisits d'higiene, seguretat i estètica que necessiteu.


Som especialistes en pavimentació industrial


Pavimentsrelacionats

Identificarse dejar un comentario