Les 10 raons per fer servir un paviment epoxi

Duresa d'un paviment epoxi

Un paviment epoxi és fins a 7 vegades més resistent i durable que el formigó. S'incrementi la vida al servei del paviment i es redueixen els costos de reparacions.


Impermeabilitat

Els paviments epoxi no tenen porositat. Són impermeables a l'aigua i altres fluids, evitant així el creixement de floridura o fongs.


Bona resistència química

Són resistents a una gran varietat d'agents químics sense fer-se malbé, decolorar o tacar-se. Per això, sempre cal revisar la taula de resistència química del fabricant per assegurar-se de la resistències als diferents agents així com les seves concentracions són les adequades en cada ocasió.


Textura d'un paviment epoxi

Poden realitzar-se revestiments molt llisos o molt texturitzats depenent de les necessitats de cada instal·lació. Una textura rugosa aporta una alta capacitat antilliscant, però alhora més dificultat de neteja.


Sense juntes

Els paviments continus aporten unitat al pla horitzontal. Menys juntes significa menys racons de brutícia, i per tant entorns més nets.


Baix manteniment

El terra d'epoxi és fàcil de netejar. Es pot netejar i desinfectar ràpidament reduint el cost diari de manteniment.


Decoratiu

Els paviments epoxi poden ser dissenyats amb múltiples combinacions de colors mitjançant pigments així com l'ús d'escates acríliques multicolor, també anomenats xips decoratius.


Reparable

Tot i que els paviments d'epoxi tenen una vida increïblement llarga, quan les reparacions són necessàries es poden fer fàcilment sense la necessitat de fer una renovació completa.


Personalitzable

El paviment epoxy és totalment personalitzable. El color, la textura, la resistència, el gruix i la resistència química es poden adaptar en funció de les necessitats específiques de la instal·lació.


Els paviments epoxi són sistemes d'alt rendiment garantit

La nostra filosofia se centra en l‟aplicació exclusiva de la màxima qualitat. Garantim que totes les nostres instal·lacions estan lliures de defectes i funcionen com han estat especificades. Cobrim tant el material com la mà d'obra, a més de totes i cadascuna de les garanties ofertes pel propi fabricant.


Som especialistes en pavimentació industrial


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Identificarse dejar un comentario