Capa de rodament

Es defineix capa de rodament a tot material que bé en empolvorament manual, automàtic, en sec o en hidratat, és incorporat a la massa del formigó en el seu procés de forjat aportant elements enduridors, de manera que crea una barreja homogènia i monolítica entre la capa de rodolament i el formigó.

Aquests materials són els responsables d'aportar més prestacions a nivell de la seva terminació superficial per elevar la resistència al desgast, bé siguin mecàniques (increment de resistència a l'abrasió), de seguretat (resistència al lliscament o minimitzar la generació de pols), i fins i tot estètiques (aportació de brillantor i color). A més, redueixen l'aparició de fibres a la superfície de sòls de formigó reforçat amb fibres.

Els paviments industrials són elements molt exposats, sotmesos constantment a l'acció de les càrregues, trànsit vehicular, impactes, desgast per fricció, atac d'agents químics…

A banda d'una bona qualitat del morter superficial, és important que les condicions de posada en obra i acabats siguin els correctes per assegurar l'èxit de l'exercici del paviment.

Un altre factor important és la protecció de juntes i fissures. Un paviment ben mantingut allargarà la vida en servei i sens dubte proporcionarà un rodament més confortable i segur.


Som especialistes en pavimentació industrial


Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Identificarse dejar un comentario