Unifort se certifica per Rosa Gres per a la col·locació de gres porcellànic en espais industrials

Ens complau comunicar-vos que Paviments Unifort ha estat l'empresa seleccionada pel fabricant de productes ceràmics Rosa Gres, dins del seu programa InduPartners, com a empresa instal·ladora homologada de referència per a les solucions de pavimentació tècnica, i revestiment industrial i sanitari de la seva col·lecció de gres porcelànic d´alta qualitat Indugres, per cobrir l´àrea territorial de Catalunya.

Aquesta cooperació entre fabricant i instal·lador amb experiència, conforma un sòlid binomi per establir i potenciar sinergies entre les dues empreses. La finalitat és oferir al client la tranquil·litat que la instal·lació d'Indugres serà de grau professional, per a una posada en servei amb totes les garanties d'èxit i durabilitat. A causa d'aquesta col·laboració formal, el client gaudeix d'una garantia de qualitat 360º, tant del producte des del propi fabricant com de la correcta col·locació del mateix per l'empresa instal·ladora. En aquest sentit, Paviments Unifort ha superat satisfactòriament el programa de formacions tècniques exigides per Rosa Gres, i les posades en obra es regiran segons el protocol intern de qualitat ISO 9001 que Paviments Unifort duu a terme durant totes les instal·lacions.

Tots els sistemes de revestiments i paviments ceràmics de lloseta de gres porcellànic antiàcid de la col·lecció Indugres, incorporen la revolucionària tecnologia Biostop. Aquesta tecnologia innòcua proporciona una prestació bactericida inherent de màxim efecte que inhibeix i prevé la proliferació del 99,99% de microorganismes patògens durant tota la vida útil del producte, gràcies a l'alliberament d'ions de plata, en una autoprotecció permanent i persistent a la totalitat de la superfície, per tal de complir amb la normativa bactericida internacional ISO 22196/ASTM E2149.

Certificació oficial d'InduPartner de Rosa Gres per a Paviments UNIFORT.


Identificarse dejar un comentario