Seguim Al vostre Servei En Temps De La COVID-19

En aquest context excepcional provocat pel coronavirus SARS-CoV-2, estem treballant per continuar oferint el servei que mereixen els nostres clients. Unifort, davant d'aquestes circumstàncies excepcionals, continua operativa i ofereix els seus serveis perquè les indústries considerades «serveis essencials» puguin continuar desenvolupant la seva activitat amb normalitat.

La salut del nostre personal, clients i proveïdors és fonamental. Per això, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, hem pres mesures de contingència per tal que el nostre personal pugui seguir treballant i oferint el servei habitual, bé telemàticament o al seu lloc de treball, en condicions de seguretat correctes.

Durant el període d'estat d'alarma pel Coronavirus, hem reduït al mínim imprescindible la presència del nostre equip tècnic i comercial a les instal·lacions dels nostres clients, així com les visites a les nostres per part de tercers. Continuem a la vostra disposició i mantenim la nostra total disponibilitat per telèfon, correu electrònic i videotrucades.

Així mateix, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que lluiten incansablement per frenar l'avenç del coronavirus i traslladar el suport als afectats ia les seves famílies.


Identificarse dejar un comentario