Pintat epoxi d'un hangar a l'Aeroport del Prat, Barcelona

Procediment d'eliminació de pintura existent mitjançant diamant mecànic i aplicació de nova capa de pintura epoxi a l'aigua.


Les necessitats de pavimentació

L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) disposa d'un hangar al´aeroport del Prat, a Barcelona. El tractament de pintura epoxi del paviment existent va tenir una durabilitat de 8 anys. Arribat el moment, se'n planteja la renovació per una superfície de 450 m2.


Revestiment deteriorat

La solució de pavimentació

La solució proposada per a aquesta renovació va contemplar un procés d'eliminació de les restes de pintura existents mitjançant un doble diamant mecànic. Aquesta tècnica es va implementar amb passades successives utilitzant abrasius de diamant, aconseguint així una superfície de paviment completament lliure de pintura i polida. Per mantenir la neteja, es va utilitzar un aspirador industrial que continuava eliminant la pols generada durant el procés.


Aquest procediment meticulós no es limita a l'eliminació de la pintura. També inclou la reparació de qualsevol desperfecte present al paviment, abordant tant les esquerdes com les juntes existents. La preparació és essencial per garantir l'adherència adequada de les noves capes de tractament epoxi.


L'aplicació de tres capes de pintura epoxi a l'aigua, efectuada amb un corró, va constituir el darrer pas del procés. Això assegurava una xarxa uniforme i resistent. Aquest tractament epoxi va proporcionar una protecció duradora i una superfície renovada que va complir les necessitats de l'hangar de l'ICGC, tant en termes de funcionalitat com d'estètica, permetent el desenvolupament adequat de les seves activitats durant els propers anys.Tractament de pintura amb resina epoxi a l'aigua a l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments


Identificarse dejar un comentario