Solera de formigó remolinat per a una nau industrial

Construcció d'una solera de formigó remolinat per a Julio Sainz de la Maza en una nova nau industrial a Barcelona.


Julio Sainz de la Maza és una empresa del grup familiar Sainz de la Maza fundada l'any 1962. Amb una sòlida trajectòria en la construcció de conjunts residencials i naus industrials, es va embarcar en l'edificació d'una moderna nau industrial equipada amb característiques determinants per a les necessitats de negoci dels seus clients i situada al carrer Alguer, 2 (parcel·la 3) a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona). Com a part de les característiques fonamentals d'aquest projecte, es va sol·licitar la construcció d'un paviment exterior de formigó remolinat, fet que va implicar un procés rigorós de preparació del terreny i de les capes estructurals.


El client ens sol·licita la, inclosa la preparació prèvia del terreny i la subbase granular. Per a l'execució del projecte, es dimensiona el paviment amb un gruix de 16 cm armat amb un mallat electrosoldat col·locat a la zona inferior degudament solapat de 150x150x6 mm. La superfície de la solera remolinada es millora amb la incorporació d'un tractament antipols i antiabrasiu a base de quars de color gris natural. A totes les juntes d'aïllament (perímetres similars) es va instal·lar un poliestirè expandit. Pel que fa a les juntes de tall, van ser totes segellades amb massilla de poliuretà elàstica.


El projecte, amb una superfície total de 6.000 m² (3.000 m² interiors i 3.000 m² exteriors), reflecteix el compromís de Julio Sainz de la Maza amb la qualitat i funcionalitat. La solera remolinada no només s'ajusta a les necessitats operatives de la nau industrial, sinó que també afegeix valor a l'estètica de l'entorn, proporcionant un espai fiable i durador per a les activitats empresarials dels clients.


Procés d'aplicació de la nova solera de formigó remolinat

Adjuntem una col·lecció de fotografies del procés de construcció del nou paviment.

Agraïm al nostre client la confiança dipositada a la nostra empresa.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario