Senyalització d'un paviment amb resina epoxi autoanivellant a una nau industrial

Senyalització d'un paviment mitjançant un pas de vianants amb resina epoxi autoanivellant a una empresa d'envasos de plàstic a La Garriga (Barcelona).


La companyia ITW Hi-Cone, companyia especialitzada en sistemes d'envasament múltiple per a les indústries mundials de cervesa, refrescos i productes en general, va enfrontar la necessitat de millorar el paviment i la senyalització al terra de la seva nau industrial. El seu objectiu principal radicava a diferenciar clarament les àrees de trànsit de les zones destinades a la producció. Aquesta iniciativa buscava reduir els riscos inherents a l'activitat industrial i alhora optimitzar el flux de trànsit per enfortir la seguretat i l'optimització operativa del seu centre de treball.


L'estratègia proposada per abordar aquesta necessitat es va centrar en la implementació d'un sistema de marcatge mitjançant un paviment de morter epoxi autoanivellant. La selecció curosa de colors d'alt contrast va formar part fonamental d'aquesta solució. Aquest enfocament no només s'ajustava a les exigències de visibilitat, sinó que també complia les normatives de seguretat establertes per a la senyalització d'espais dins de l'àmbit industrial.


L'aplicació d'aquest revestiment no només va millorar l'aparença estètica del paviment, sinó que també va contribuir de manera significativa a crear un entorn laboral més segur i organitzat. La superfície resultant va quedar totalment llisa, facilitant les labors de neteja. A més, es va aconseguir aquest resultat sense alterar substancialment el gruix alhora que es van millorar les prestacions del paviment preexistent.


L'elecció d'aquesta solució específica no només va resoldre la necessitat immediata d'ITW Hi-Cone, sinó que també va assentar les bases per a un entorn laboral més segur i eficient, alineat amb els estàndards de seguretat industrial, imatge i excel·lència operativa.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario