Reparació de fissures en un paviment de formigó d'un magatzem industrial

Reparació de fissures en un paviment de formigó de la nau industrial de Henkel a Montornès del Vallès (Barcelona).


Després d'un llarg període de servei, es va identificar un notori deteriorament al paviment d'un dels passadissos ubicats al magatzem de Henkel a Montornès del Vallès. La presència de nombroses fissures al paviment de formigó representava un risc significatiu per a l'operativitat, ja que amenaçava la integritat de la mercaderia i la seguretat dels treballadors que transitaven per l'àrea, manipulant diversos productes i maquinària.


Amb l'objectiu de restablir un terra segur i funcional, es va dur a terme la implementació d'un nou paviment mitjançant un sistema multicapa continu, utilitzant pintura de metacrilat flexible d'assecatge ultraràpid per restaurar la capa de rodament. En termes d'acabat, es va prioritzar una textura tan llisa com sigui possible per facilitar les tasques de neteja de la superfície.


Per evitar interferir amb els processos productius, l'aplicació del nou revestiment es va executar en un lapse de dos dies durant una parada tècnica programada per a tasques de manteniment.


A continuació, s'adjunten algunes imatges que documenten el procés de reparació de fissures al paviment de formigó i la posterior instal·lació del nou revestiment en un dels passadissos del magatzem industrial de Henkel. Aquestes imatges ofereixen una perspectiva visual del procés dut a terme per elaborar aquesta millora a les instal·lacions.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario