Renovació de l'espai esportiu al Fòrum

Renovació del paviment esportiu a les instal·lacions del Parc del Fòrum a Barcelona per a la marca Nike.


Lateral Thinking és una empresa que connecta marques i persones mitjançant experiències interactives en forma d'espais, accions i continguts. Gràcies a ella hem pogut col·laborar en la renovació de l'espai esportiu per a la marca Nike, un recinte multidisciplinari ubicat al Parc del Fòrum a Barcelona.

Play Barcelona és el nom de l'espai de Nike, que ha estat redissenyat per Lateral Thinking i està dirigit a fomentar la pràctica esportiva. Es tracta d'una zona recreativa que es troba a l'aire lliure al Parc del Fòrum de Barcelona ia la qual es pot accedir lliurement sense cap cost. Prèviament, cal registrar-se al lloc web de Nike oa través de la seva aplicació omplint un formulari didentificació.

L'espai té com a objectiu connectar tots els amants de l'esport i compta amb diverses pistes dedicades a les disciplines com el futbol, el bàsquet, el training, el skateboarding i la dansa. A més, també hi ha disponibles altres àrees on es pot fer la pràctica lliure i on es duen a terme tot tipus d'activitats urbanes, com el Tap Jam.

L?espai multidisciplinari Play Barcelona també vol ser el punt de trobada per a la comunitat esportiva. Per això compta amb sinergies amb altres col·lectius, com Skate Agora, Urban Dance Factory, Tribu Urbana o Streetball Barcelona Sants.

UNIFORT ha pogut col·laborar en la renovació del recinte esportiu realitzant tasques de pavimentació a la pista de futbol i de bàsquet. L'acabat aplicat correspon als colors escollits per la marca.

Aplicació del nou paviment per a les instal·lacions esportives

Renovació del revestiment i posterior marcatge

En una segona fase, es va fer l'aplicació d'un nou revestiment de pintura sobre el paviment de la pista de futbol del recinte. Un cop acabat, es va realitzar també una nova senyalització de la pista en color blanc amb el marcatge oficial per a aquesta disciplina esportiva.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario