Renovació d'un paviment esportiu per a una pista de bàsquet a Barcelona

Renovació del paviment esportiu per a una pista de bàsquet de OAK House School de Barcelona.


La renovació del paviment esportiu per a la pista de bàsquet a OAK House School de Barcelona ha estat un projecte que ens omple de satisfacció. Aquesta millora ha estat implementada amb cura durant el mes d'agost, aprofitant les vacances estivals dels estudiants, perquè en tornar al setembre puguin gaudir d'unes instal·lacions completament actualitzades i modernitzades.


L'equip d'UNIFORT ha fet una tasca exemplar en substituir l'antic recobriment basat en resines acríliques de slurry. El procés va involucrar una meticulosa preparació mecànica prèvia, abordant també la reparació de qualsevol desperfecte present a la superfície. El resultat final va ser l'aplicació del nou recobriment, ressaltant els colors corporatius seleccionats pel centre educatiu mateix, cosa que aporta una identitat única i vibrant a l'espai.


Un aspecte crucial en la renovació del paviment per a la pista de bàsquet va ser el pintat de la senyalització de jocs, permetent als estudiants gaudir de múltiples activitats esportives de manera organitzada i segura. A més, l'emblema corporatiu del col·legi, situat al centre de la pista, afegeix un toc de pertinença i orgull a la comunitat educativa.


Estem compromesos amb la qualitat i la satisfacció dels nostres clients, i aquest projecte és un reflex clar d'aquest compromís. Esperem que els estudiants d'OAK House School gaudeixin al màxim de la seva pista de bàsquet renovada, fomentant l'esport, la diversió i l'esperit d'equip en un entorn revitalitzat i llest per desafiar emocionants partits i activitats esportives.

Aspecte de l'acabat del paviment esportiu per a la pista de bàsquet

Paviment esportiu per a la pista de bàsquet realitzat a OAK House School amb un acabat personalitzat i la impressió del logotip corporatiu.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario