Recobriment polimèric a base de resines epoxi per a una nau industrial

Renovació del paviment existent de la nau industrial d'Outrigo internacional mitjançant un recobriment polimèric amb pintura epoxi a Santa Oliva (Tarragona).


Outrigo Internacional, una empresa especialitzada en oferir solucions completes en enginyeria mecànica per a la indústria automotriu, es va veure en la necessitat d'actualitzar el paviment a la seva planta industrial. Després d'un llarg període d'ús, el sòl de la seva àrea de treball mostrava un deteriorament considerable, evidenciant abrasions i degradació superficial al revestiment que requerien reparació.


La proposta per a la renovació del paviment implicava l‟aplicació d‟un nou recobriment polimèric a base de resines epoxi, mantenint l‟acabat original i garantint una protecció adequada per al sòl de la nau. Per aconseguir-ho, es va iniciar amb una preparació exhaustiva de la superfície mitjançant un procés de diamantat. Aquesta tècnica va permetre la remoció completa de les capes de pintura existents deteriorades que necessitaven ser reemplaçades. Posteriorment, es va aplicar un nou tractament de pintura per implementar el recobriment polimèric amb resines epoxi.


A continuació, s'hi adjunten imatges que mostren el procés d'aplicació del nou recobriment polimèric.

Aquesta intervenció va permetre a Outrigo Internacional aconseguir una notable renovació en l'aparença de la seva àrea de treball, millorant significativament la imatge del seu centre d'operacions.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario