Recobriment epòxic a base de pintura a zona de dipòsits

Aplicació d'un nou recobriment epòxic a base de pintura a una zona de dipòsits per a Productes Concentrol, una empresa del sector químic a Riudellots de la Selva (Girona).


Productos Concentrol requeria un paviment específic per a la secció de dipòsits per al centre d'operacions. Donada la naturalesa de la seva activitat, el terra havia de ser altament resistent. Consegüentment, es va suggerir l'aplicació d'un recobriment epòxic basat en pintura, amb un acabat en un to gris plata.


Aquest revestiment acabat d'implementar permetia aguantar vessaments líquids sense comprometre la integritat del substrat existent. A més, la seva excel·lent propietat higiènica facilita les tasques de neteja, garantint un terra més higiènic, fàcil de netejar i amb molt bona imatge.


A continuació, s'hi adjunten imatges que mostren el procés d'aplicació del nou recobriment epòxic utilitzant un sistema de pintura.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario