Recobriment de resina epoxi per a una nau industrial

Realització d'un recobriment amb resina epoxi per a una nova nau industrial a La Pobla de Claramunt.


La companyia Screen Protectors, situada al complex industrial Plans d’Arau a la Pobla de Claramunt, es va veure en la necessitat d'instal·lar un recobriment per iniciar les seves operacions comercials al seu magatzem industrial recent inaugurat.


Considerant la naturalesa de les activitats industrials que es duran a terme i els requisits específics del projecte, la solució òptima per a la pavimentació va ser l'aplicació dun revestiment de resina epoxi. Aquest tipus de revestiment és idoni per salvaguardar la base de formigó actual en protegir la superfície existent contra l'abrasió i les càrregues estàtiques i dinàmiques de l'emmagatzematge i la maquinària, el trànsit vehicular i els possibles impactes i abrasions que puguin ocórrer a la superfície.


A continuació, s'adjunten imatges detallades que documenten el procés de construcció del paviment i mostren el resultat final d'aquesta important millora a les instal·lacions de Screen Protectors.

Durant el procés d'aplicació

Paviment acabat

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario