Recobriment de morter acrílic per a un pas vehicular comunitari

Realització d´un recobriment a base d´un morter bituminós acrílic tipus slurry per a les el pas interior cobert i aparcaments privats veïnals.


El pas central per accedir a aquesta comunitat de veïns presentava un aspecte deteriorat a causa d'un alt grau d'humitat. El revestiment polimèric que recobria el paviment va presentar zones amb mala adherència en què la pintura es desprenia.


Amb el propòsit de rehabilitar el revestiment, i que alhora fos capaç de resistir a les humitats ascendents sense experimentar problemes d'adherència, es va optar per un recobriment de morter acrílic transpirable, enriquit amb càrregues minerals, i segellat amb un revestiment de pintura acrílica en color.


Com a pas previ, es va dur a terme una preparació mecànica de la superfície mitjançant un diamantat per eliminar el revestiment existent i obrir el porus del formigó per garantir una correcta adhesió del nou recobriment. Aquesta intervenció no només va millorar significativament les propietats de resistència del paviment, sinó que també va contribuir a proporcionar a l'entorn una imatge renovada i més atractiva.


A continuació, compartim algunes imatges que mostren el procés de construcció del nou revestiment amb un recobriment de morter acrílic.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario