Pintat i senyalització de la zona de producció d'una nau industrial

Aplicació d'un revestiment de resina epoxi amb els colors corporatius gris, blanc i verd i posterior marcatge industrial per a la zona de producció a la nau de Silence a Molins de Rei (Barcelona).


A la instal·lació industrial de Silence a Molins de Rei (Barcelona), es va implementar un revestiment específic amb resina epoxi. Aquest projecte va tenir com a objectiu principal la delimitació d'àrees de producció i vies de trànsit dins de la nau. L'empresa requeria un nou paviment que reflectís clarament la seva estructura de producció, per la qual cosa es va optar per un revestiment de resines seguint els colors corporatius: gris, blanc i verd.


El disseny del paviment es va enfocar a complir les regulacions de seguretat i salut laboral, utilitzant contrastos visuals per distingir àrees. Les línies de producció es van identificar mitjançant tonalitats específiques de gris, mentre que les vies de vianants es van destacar amb un to verd, complementat amb bandes senyalitzadores en blanc.


Aquest enfocament va permetre no només millorar l'estètica de l'entorn de treball, sinó també garantir una delimitació clara entre àrees de producció i rutes de trànsit, contribuint així a la seguretat i eficiència operativa a la planta de Silence a Molins de Rei.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario