Pintat del paviment en una nau a Cornellà de Llobregat

Pintat del paviment d'una nau industrial amb resina epoxi de color blau i gris.


Pintat del paviment a Rodamientos Feyc, empresa de distribució de components de rodaments situada a Cornellà de Llobregat.


L'optimització d'espais i la creació d'entorns funcionals són prioritats a qualsevol empresa. Rodaments Feyc ha fet un pas important en aquesta direcció en realitzar el pintat de les seves instal·lacions. Aquest procés no només cerca la millora estètica, sinó també la funcionalitat i la seguretat a l'ambient laboral.

El pintat del paviment: Un sistema integral de millora

La proposta de millorar l'entorn de treball a Rodamientos Feyc es va basar en un sistema complet que involucra múltiples passos. En primer lloc, es va fer una preparació mecànica minuciosa per assegurar una base adequada per a l'aplicació de la pintura. Aquest pas és fonamental per garantir l'adhesió i la durabilitat de la pintura al paviment.

L'essència de la personalització

El pintat no es va limitar només a aplicar capes de pintura. S'ha fet servir una tècnica que involucra tres capes de pintura epoxi 100% sòlids, aconseguint així una resistència i durabilitat superiors. Aquest procés, però, va més enllà de la mera funcionalitat. L'empresa ha optat per personalitzar el layout del paviment amb colors a mida, fet que contribueix a la identitat visual de l'empresa i aporta un aspecte únic i coherent al flux operacional de la instal·lació.

Seguretat i ordre en la senyalització gràcies al pintat del paviment

El pintat de paviment no només millora l'aparença, sinó que també té un paper crucial en la seguretat i l'organització. L'aplicació de colors personalitzats no només és estètica, sinó que també es pot utilitzar per senyalitzar àrees específiques, rutes de trànsit i zones de treball. Això millora la circulació interna i minimitza els riscos, creant un ambient més segur i eficient pels empleats i visitants.

En resum, el pintat de paviment a Rodamientos Feyc és un exemple de com una simple millora pot tenir un impacte significatiu en múltiples aspectes. Des de la funcionalitat i seguretat fins a la identitat de l'empresa, aquesta iniciativa demostra que l'atenció als detalls pot portar a resultats notables en qualsevol entorn empresarial.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario