Paviment quars color per a una cuina industrial

Renovació del paviment de la cuina industrial de l'Hostal Can Marlet, a Riells i Viabrea (Barcelona).


Després d'un període d'ús intensiu en servei, es va requerir la necessitat d'una actualització a la cuina de l'Hostal Can Marlet. El paviment existent era de rajoles de gres, un paviment àmpliament utilitzat en aquest tipus d'entorns. Els paviments de gres tenen bondats com la facilitat de reparació, la resistència a l'abrasió i l'aspecte estètic gràcies a acabats esmaltats que li donen sobrietat. D'altra banda, són sòls discontinus, que presenten nombroses juntes borades que en dificulten la neteja.


Amb l'objectiu d'obtenir un sòl continu, sense juntes, pràctic i funcional, i amb una aparença estètica moderna i actual, es va dur a terme la instal·lació d'un paviment multicapa amb resina epoxi i quars acolorit. Aquesta solució no només ofereix una superfície resistent, duradora i antilliscant, fonamental per prevenir diversos riscos associats amb l'activitat industrial a la cuina, sinó que també aporta un toc d'elegància i sobrietat, creant un ambient més segur, acollidor i atractiu, i amb propietats antilliscants millorades.


A continuació, s'hi adjunten algunes imatges que mostren tant l'estat anterior del paviment com el nou, capturades durant i després del procés d'aplicació. Aquestes imatges il·lustren clarament la transformació realitzada, i destaquen les millores en termes de funcionalitat, estètica i seguretat que ofereix el nou paviment multicapa epoxi amb quars color.

Paviment anterior existent

Paviment nou durant el procés d'aplicació

Paviment nou després del seu acabat

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario