Paviment pintat amb resina epoxi per a una nau

Pintat del paviment a CristalerÍa y Aluminio Iceland SL. Experts al sector del vidre i alumini des del 1991, amb nova seu a La Garriga.


Per satisfer les necessitats del nostre client, Cristalería y Aluminio Iceland SL, experts en el sector del vidre i alumini des de 1991 i amb seu a La Garriga, duem a terme una modernització integral del paviment de la nau industrial. L'actualització era essencial tant per raons operatives com estètiques, i se'ns va encomanar l'aplicació d'un revestiment de pintura en colors blaus i grisos, seleccionats amb cura per harmonitzar amb la identitat corporativa i brindar un aspecte professional a les instal·lacions.

Procés d'aplicació del paviment pintat amb epoxi per a la nau

En resposta a aquesta sol·licitud, es va aplicar un revestiment de pintura especialment dissenyat per a entorns industrials, en una combinació de colors blau i gris que compleixen els requisits estipulats. El procés es va dur a terme seguint pautes estrictes de preparació de la superfície. Inicialment, es van realitzar avaluacions meticuloses per assegurar que la base estigués degudament anivellada i lliure de qualsevol tipus de contaminants o humitat que poguessin afectar l'adherència i la durabilitat del revestiment. La superfície va ser tractada adequadament per maximitzar la unió amb el nou revestiment.


El sistema de pintura seleccionat no sols complia les expectatives estètiques del client, sinó que també estava formulat per suportar les condicions exigents d'una nau industrial. D'una banda, la combinació de colors blau i gris va ser escollida amb cura per harmonitzar amb la identitat corporativa del client i brindar un aspecte professional a les instal·lacions. El color blau transmet una sensació de confiança i serietat, mentre que el gris afegeix un toc de modernitat a la nova aparença del paviment pintat amb epoxi.


D'altra banda, la seva resistència a l'abrasió, els impactes i els productes químics és essencial en entorns on es manegen càrregues pesades i equips de moviment. A més, la fàcil neteja és un avantatge crucial per mantenir un ambient de treball segur i net.


El resultat final del paviment pintat amb resina epoxi no només va satisfer les expectatives del client en termes d'aparença, sinó que també va millorar la funcionalitat de la nau industrial. Estem orgullosos d'haver lliurat un paviment actualitzat que compleix els estàndards més alts de qualitat i durabilitat per a un entorn industrial en constant moviment.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario