Paviment pintat amb resina epoxi i senyalització per a un magatzem industrial

Realització d'un paviment a base d'un sistema de pintat amb epoxi i posterior marcatge del terra per al magatzem industrial de Thor Especialidades, a Castellgalí (Barcelona).


Thor Especialidades, una companyia especialitzada en la producció de biocides, desinfectants, productes ignífugs i ingredients per a cosmètics, es va trobar amb la necessitat de protegir el terra del seu magatzem industrial mitjançant un tractament que s'adaptés als seus requisits: facilitat de neteja, resistència i que transmetés una molt bona imatge. A més, el projecte demanava una senyalització efectiva per delimitar les àrees de treball i els espais amb equips específics, per tal de prevenir riscos laborals relacionats amb l'activitat operativa.


La proposta plantejada va consistir a aplicar un revestiment epoxi mitjançant un sistema de pintat amb resina epoxi a diverses capes, dissenyat per protegir la base del suport actual existent de l'abrasió ocasionada pel desgast per fricció rodada per la manipulació de mercaderies, i per conferir-ne un aspecte estètic més atractiu en comparació del formigó convencional original.


En una etapa següent, es va procedir a marcar el terra mitjançant una senyalització amb colors gris i vermell, ressaltant així diferents zones amb propòsits específics, com a punts del magatzem equipats amb dispositius d'extinció d'incendis, àrees ordenades que contenen estris de neteja, etc. Aquest sistema de marcatge contribueix a una millor organització ia la localització clara per a una identificació visual ràpida d'equips davant d'actuacions sobrevenitats de riscos.


A continuació s'adjunten algunes imatges del nou paviment realitzat amb un sistema de pintat epoxi i el posterior marcatge del terra.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario