Paviment multicapa monocolor i senyalització per a una nau

Realització d'un paviment multicapa monocolor de color vermell amb posterior marcatge de senyalització per a una nau industrial metal·lúrgica a Rubí.


Fabrimotor, una empresa amb una vasta experiència en la mecanització de peces des del 1995, es trobava en la necessitat de renovar el paviment de la seva nau industrial, a més de requerir un sistema de senyalització que delimités les àrees de trànsit, accés i alertés sobre possibles riscos .


Atès que pertany al sector metal·lúrgic, el paviment havia de tenir una alta resistència mecànica i amb propietats antilliscants. És per això que la solució proposada va consistir en la instal·lació d'un paviment multicapa monocolor de resina epoxi.


L'elecció de colors per al sistema de senyalització va ser estratègica, i va optar per tonalitats cridaneres separant les zones les zones de rodament amb les zones de treball, amb l'objectiu de destacar de manera clara i evident els possibles perills associats a cada àrea.


A continuació, s'adjunten algunes imatges que mostren el nou paviment i el sistema de senyalització implementat per a la referència visual.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario