Paviment multicapa antilliscant per a una cuina industrial

Realització d'un paviment antilliscant per a una cuina industrial a l'Escola Pureza de Maria, centre educatiu situat al municipi de Sant Cugat del Vallès a la província de Barcelona.


Les necessitats de pavimentació del client

El Col·legi Pureza de María comptava a la seva cuina amb un paviment continu que s'havia d'actualitzar.


Les cuines industrials estan sotmeses a fortes sol·licitacions. L'abrasió ocasionada pel tràfec diari genera un alt desgast per fricció produït per un alt trànsit de vianants i ús d'equipament culinari, així com les neteges profundes recurrents realitzades amb productes químics.


Com a resultat, després d'anys d'intens servei els paviments de les cuines industrials requereixen anar recuperant la seva capacitat antilliscant per a la renovació del perfil d'acabat a mesura que pateixen desgast per abrasió, així com conservar i optimitzar la seva integritat física i estètica a tota la superfície .


El centre docent requeria actualitzar el paviment per a la cuina abans de la incorporació de l'alumnat al nou curs escolar.

La solució de pavimentació oferta: Un terra antilliscant per a la seva cuina industrial

Es va dur a terme un revestiment que oferís un grau de lliscament adequat i que aportés una solució sanitària d'acord amb les necessitats de l'obra. Per això, es va optar per un paviment multicapa amb resina epoxi, el qual és ideal per a zones de manipulació alimentària, alhora que manté un bon equilibri entre resistència al lliscament i facilitat de neteja.


El resultat va ser un paviment continu, sense juntes, de fàcil neteja i amb un acabat texturitzat que no patina fins i tot en superfícies mullades.

Aspecte de l'acabat del terra antilliscant per a la cuina industrial

A continuació, compartim algunes imatges del nou terra antilliscant de la cuina industrial realitzat per a l'Escola Pureza de María i del seu procés d'aplicació.

Agraïm a l'Escola Pureza de María la confiança dipositada a UNIFORT a l'hora de renovar les instal·lacions.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario