Paviment decoratiu multicapa quars color per a un comerç

Realització d'un paviment decoratiu multicapa en quars color monocolor per a la nova botiga física de Ceràmica Collet a Barcelona.


La companyia Ceràmica Collet SA, empresa que comercialitza des de 1874 diverses línies de pastes ceràmiques i argiles naturals per a la indústria i artesania artística, buscava una solució per al paviment del seu acabat d'inaugurar punt de venda, SIO-2, ubicat al número 23 de el carrer Peu de la Creu, al barri del Raval de Barcelona.


La botiga física requeria una imatge corporativa innovadora i actual. Per tal de complir aquests requisits, es va dur a terme la instal·lació d'un paviment continu decoratiu multicapa amb sílice de quars en un únic color vermell. L'acabat final es va realitzar amb resina incolora i transparent perquè es poguessin veure els àrids acolorits vermellosos. La textura d'acabat superficial va ser antilliscant, semblant a la pell de taronja, proporcionant així una gran facilitat de neteja. Estèticament, el local transmetia aspecte molt atractiu en què es fusionava tradició i modernitat contraposats entre el seu parament horitzontal i vertical.


A continuació, s'adjunten algunes imatges que mostren el procés constructiu i el resultat final del nou paviment, destacant la qualitat i la cura amb què es va dur a terme aquest projecte.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario