Paviment de poliuretà ciment per a una zona de tractament d'aigües

Realització d'un paviment de poliuretà ciment per a una zona de tractament d'aigües a Merck, una empresa del sector farmacèutic a Mollet del Vallès (Barcelona).


La secció de tractament d'aigües a Merck requeria actualitzar la protecció a la base ceràmica per un recobriment continu.


Per salvaguardar el suport davant de possibles abocaments i millorar-ne l'exercici i la resistència, es va optar per la instal·lació d'un revestiment de poliuretà ciment. Aquesta opció de pavimentació és òptima per a àrees que s'enfronten davant de condicions molt exigents, com llocs amb abocaments recurrents, presència de líquids i agents químics i variacions brusques de temperatura.


La implementació d'aquest nou recobriment no només va millorar l'estètica de la secció de tractament d'aigües, sinó que també va aportar una protecció addicional d'alt rendiment i de durabilitat.


Tot seguit, es presenten algunes imatges que mostren la zona de treball abans, durant i després de l'aplicació del nou paviment.

Preparació prèvia de la cubeta per rebre el recobriment de poliuretà ciment

Durant el procés

Després d'aplicar el paviment de poliuretà ciment

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario