Paviment de poliuretà ciment per a una nau industrial

Realització d'un paviment continu de poliuretà ciment per a Teknia, empresa metal·lúrgica de la indústria automobilística situada a Parets del Vallès.


La renovació del paviment a Teknia: Més enllà de l'estètica, la seguretat industrial


Teknia, una destacada empresa a la indústria automobilística amb seu a Parets del Vallès, es va enfrontar a un desafiament comú a la indústria manufacturera: la necessitat d'actualitzar el seu paviment industrial. Amb maquinària pesada en funcionament constant i abocaments líquids freqüents, el paviment de formigó existent havia esdevingut un problema.

Desafiaments del paviment anterior

El paviment de formigó, encara que sòlid, va ser inadequat per a les exigències de l'activitat industrial de Teknia. Alguns dels problemes clau van incloure:


  • Taques i brutícia: Els abocaments regulars d'olis i greixos deixaven taques antiestètiques al paviment de formigó. Això no només afectava l'aparença de la instal·lació, sinó que també comprometia la seguretat en reduir les propietats antilliscants del terra.
  • Dificultats de neteja: A causa de la seva naturalesa porosa, el formigó dificultava enormement les tasques de neteja i desinfecció. L'acumulació de brutícia i de residus era un problema constant.

La solució: Paviment de poliuretà ciment amb tractament especial

Per abordar aquests problemes i millorar la funcionalitat i la seguretat a la nau industrial, es va prendre la decisió d'aplicar un morter de resines de poliuretà ciment amb un tractament especial d'aspecte brillant. Aquesta solució oferia diversos avantatges clau:


  • Fàcil neteja: El paviment de poliuretà ciment és inherentment més llis i no porós, cosa que facilita en gran mesura les tasques de neteja. Els vessaments d'olis i greixos ja no serien cap problema, ja que es podrien eliminar sense deixar taques.
  • Antiporus i antitaques: El tractament especial aplicat al paviment evitava la visibilització de taques a la superfície. Això millorava l'estètica de la instal·lació i facilitava la inspecció de possibles fugides o problemes.
  • Major seguretat: La nova superfície oferia propietats antilliscants millorades, reduint significativament el risc de caigudes i accidents al lloc de treball.


A continuació, compartim algunes imatges de l'anterior i el nou paviment:

Aquesta inversió no només va millorar l'aparença i la funcionalitat de l'espai de treball de Teknia, sinó que també va elevar els estàndards de seguretat. L'empresa va poder continuar les operacions amb la confiança que el seu entorn de treball estava alineat amb les normatives de seguretat més exigents de la indústria automobilística.


En resum, Teknia va demostrar el seu compromís amb la qualitat i la seguretat a la seva indústria mitjançant la renovació del seu paviment industrial. Aquesta inversió no només va ser un pas cap a un ambient de treball més segur i net, sinó que també va contribuir a la seva eficiència operativa ia la seva imatge com a líder a la indústria automobilística.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario