Paviment de morter cimentós autoanivellant pintat i envernissat

Condicionament del paviment per a la Sala Open Space, el nou Edifici de Dispensing a Laboratoris Merck, Mollet del Vallès.


Les necessitats de pavimentació

Sobre un suport de formigó vast amb acabat de regle i talotxa, sense planeïtat ni uniformitat, calia obtenir una superfície anivellada amb el mínim gruix possible. Es va optar per un rectificat mecànic mitjançant diamantat amb polidores satèl·lit multidisc per aconseguir superfície plana.


Suport de formigó vast amb acabat de regle i talotxa

La solució de pavimentació

Un cop feta la preparació mecànica, es va aplicar un morter de ciment autoanivellant com a capa de regulació, i posteriorment es van aplicar tres capes de pintura epoxídica en color gris RAL 7001, acabada amb un envernissat final amb dues capes de poliuretà alifàtic incolor. Atesa l'existència d'una gran vidriera perimetral que proporcionava a la sala una gran entrada de llum natural, es va optar per un acabat mat per minimitzar la reflexió de la llum aconseguint un espai de treball més confortable visualment eliminant brillantors que poguessin ser molestes.

Morter de ciment autoanivellant envernissat amb poliuretà alifàtic acabat mat
Morter cimentós autoanivellant envernissat amb poliuretà alifàtic acabat mat. Sala Dispensing Open Space a Laboratoris Merck.

Un paviment de morter autoanivellant que millora l'espai de treball

L'elecció d'un acabat mat va tenir en compte l'entrada de llum natural a través de la vidriera perimetral. L'acabat mat minimitza la reflexió de la llum, creant un ambient de treball visualment confortable sense reflexos molestos. Aquesta consideració subratlla el compromís de Laboratorios Merck amb la comoditat i l'eficiència dels seus espais de treball.

Procés constructiu del paviment de morter cimentós autoanivellant

Adjuntem una col·lecció de fotografies durant el procés de construcció:

En conclusió, el condicionament de la Sala Open Space al nou Edifici de Dispensing a Laboratorios Merck destaca la implementació reeixida d'un paviment de morter autoanivellant, demostrant com la planificació acurada i l'elecció de materials adequats poden convergir en un resultat funcional i estèticament atractiu . Aquest projecte és un testimoni de l'atenció al detall i el compromís amb l'excel·lència que caracteritza Laboratorios Merck.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario