Paviment de formigó pigmentat verd a Barcelona

Realització d'un paviment de formigó pigmentat de color verd per a un passatge urbà de Barcelona.


Constraula és una empresa fundada el 1985 i centrada en tres línies de negoci: el manteniment urbà i de la via pública, el manteniment d'edificis i instal·lacions, i obra nova i rehabilitació urbana. El nostre client va comptar amb el suport de la nostra empresa per a una actuació a un passatge entre el carrer Trinxant i el carrer Tomàs Padró de la ciutat de Barcelona. En el seu aspecte original, la via pública es trobava en un estat molt deteriorat i amb la necessitat de rehabilitar-se urgentment per a l'ús i el gaudi dels ciutadans.

El client va sol·licitar la construcció d'un paviment de formigó pigmentat a tota la massa en color verd. L'execució del projecte es va dur a terme, prèvia preparació del terreny, amb un gruix de 12 cm armat amb un mallat electrosoldat col·locat a la zona inferior degudament solapat de 150x150x6 mm.

Procés d'aplicació del paviment de formigó pigmentat

Paviment de formigó pigmentat en color verd

El paviment de formigó pigmentat després de la seva execució

L'ús de formigó pigmentat de color verd va ser l'elecció perfecta per donar vida al passatge. No només proporciona un aspecte visualment atractiu, sinó que també s'hi integra de manera harmoniosa amb l'entorn urbà. El color verd seleccionat es barreja amb l'ambient circumdant, brindant una sensació de frescor i vitalitat a la zona.


Un any després de la seva execució, el paviment de formigó pigmentat n'ha demostrat la resistència i l'adaptació a les condicions normals d'ús. La seva aparença continua sent impecable, cosa que demostra la qualitat dels materials utilitzats i la professionalitat de la construcció.


Paviment de formigó pigmentat en color verdAquest és l'aspecte que manté el paviment de formigó pigmentat després d'un any en condicions normals

Agraïm al nostre client la confiança dipositada a la nostra empresa per dur a terme aquest important projecte de millora urbana. Estem compromesos amb l'excel·lència i la satisfacció del client, i esperem continuar contribuint a l'embelliment i la funcionalitat de Barcelona i altres ciutats en futurs projectes.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments


Identificarse dejar un comentario