Paviment de formigó acolorit taronja per a un parc natural

Paviment de formigó exterior amb fibres, acolorit en massa de color taronja.


Realització d'un paviment exterior de formigó de color taronja mitjançant fibres per al Parc Natural de la Serralada Marina a Tiana.

L'execució d'un paviment exterior de formigó de color taronja mitjançant fibres ha estat un èxit destacat al Parc Natural de la Serralada Marina a Tiana. Aquest projecte no només ha aportat funcionalitat a lentorn, sinó que també ha contribuït estèticament a la bellesa natural de la zona.

Procés constructiu del paviment de formigó de color taronja

La seguretat és un factor cabdal en projectes d'aquesta naturalesa. Atès que la zona rep trànsit rodat i està exposada a gelades hivernals, la textura d'acabat del paviment s'ha dissenyat de manera antilliscant. Això assegura que fins i tot en condicions climàtiques adverses, els vianants i vehicles es puguin moure amb confiança i seguretat, sense comprometre la integritat del paviment.


L'elecció d'un color taronja per al paviment de formigó no només afegeix un toc de vitalitat i energia a l'entorn, sinó que també pot contribuir a la visibilitat i l'orientació en àrees extenses com a parcs naturals. La combinació de l'estabilitat del color i la textura antilliscant reflecteix un enfocament integral en la planificació i l'execució d'aquest projecte.

Aspecte del paviment de formigó de color taronja després de 28 dies

Després de 28 dies de curós procés i una vegada que la humitat residual al formigó ha estat eliminada per complet, el paviment ha aconseguit el seu color taronja definitiu i establert. Aquesta etapa és crucial per garantir que l'aspecte i el to del paviment es mantinguin constants en el temps, permetent que el color es fusioni amb els voltants del parc.

En resum, el paviment exterior de formigó de color taronja amb fibres al Parc Natural de la Serralada Marina a Tiana no només és un èxit en termes d'enginyeria i disseny, sinó que també destaca per la seva consideració a la seguretat i l'harmonia amb el entorn natural circumdant. Aquest projecte és un testimoniatge de la capacitat de combinar funcionalitat i estètica en projectes de construcció, especialment en àrees tan especials com els espais naturals protegits.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario