Paviment continu multicapa de quars color per a una cuina industrial

Realització d'un paviment continu multicapa de quars color per a Merck, empresa de la indústria farmacèutica situada a Mollet del Vallès.


La cuina industrial de Merck, utilitzada pels empleats interns, és un espai fonamental per al funcionament diari de l'empresa. Després d'anys d'ús intensiu, s'ha dut a terme la renovació del paviment, per tal de mantenir-lo en perfecte estat, tant estèticament com funcionalment. L'empresa va reconèixer la importància de comptar amb un paviment que complís amb les normatives sanitàries i de seguretat, alhora que brindés una estètica molt cuidada.

Les necessitats de pavimentació del client

Per abordar aquesta necessitat, es va optar per fer un paviment de resina epoxi multicapa de quars en colors acuradament seleccionats. Aquesta elecció es va basar en diverses consideracions clau:


1. Compliment de normatives sanitàries: En un entorn de cuina industrial, la higiene és molt important. El paviment de resina epoxi multicapa és conegut per la facilitat de neteja i resistència a la proliferació de bacteris i microorganismes. Això assegura que l'espai compleixi les regulacions sanitàries estrictes que regeixen les instal·lacions d'aliments.


2. Seguretat laboral: La seguretat dels empleats és una prioritat en qualsevol lloc de treball, i la cuina no n'és una excepció. El paviment de resina epoxi multicapa de quars és antilliscant, cosa que redueix significativament el risc de relliscades i caigudes, especialment en un entorn on es poden vessar líquids i olis.


3. Aspecte estètic: A més de complir els requisits de seguretat i sanitaris, el paviment elegit també es va triar per la capacitat de millorar l'aspecte visual de la cuina. Els colors seleccionats amb cura i l'efecte de quars proporcionen un paviment atractiu que amabilitza l'espai i transmet una sensació més agradable i acollidora per als que l'utilitzen.


4. Facilitat de neteja: El paviment de resina epoxi multicapa és molt fàcil de mantenir net. La superfície lleugerament texturada i sense juntes minimitza l'acumulació de brutícia i facilita la neteja i la desinfecció diàries mentre manté capacitat antilliscant. A més, la incorporació de mitges canyes sanitàries als contorns perimetrals simplifica encara més les tasques de neteja, assegurant que tots els racons siguin accessibles durant les tasques rutinàries de neteja..

La solució de pavimentació oferta

La renovació del paviment a la cuina industrial de Merck no només va abordar les necessitats de seguretat laboral i el compliment de normatives, sinó que també va millorar l'estètica i la funcionalitat de l'espai. L'elecció del paviment de resina epoxi multicapa de quars va demostrar que és una inversió beneficiosa que garanteix un entorn de treball segur, higiènic i visualment atractiu per als empleats interns de l'empresa.


A continuació, compartim algunes imatges del paviment realitzat:

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial

Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario