Paviment alimentari per a una cambra frigorífica

Realització d'un paviment continu de resina de metacrilat per a Rensika, empresa de la indústria alimentària dedicada a la fabricació d'hummus, situada a Rubí.


La renovació del paviment a Rensika: Un pas cap a la higiene i seguretat


L'empresa Rensika, dedicada a la indústria alimentària i ubicada a Rubí, s'enfrontava a un desafiament a la seva cambra frigorífica utilitzada per a l'emmagatzematge de productes alimentaris. El paviment existent en aquest espai consistia en un conjunt de rajoles ceràmiques, un enfocament que, encara que comú, tenia els seus desavantatges en termes de lliscament, higiene i seguretat.

Desafiaments del paviment existent

El paviment de rajoles ceràmiques presentava algunes problemàtiques crucials per a Rensika:


  • Discontinuïtat del paviment: La superfície estava composta per lloseta ceràmica, cosa que resultava en un paviment discontinu amb nombroses juntes. Aquesta característica podia portar a problemes com el trencament de rajoles, desnivells i desgast de les juntes.
  • Dificultats de neteja: Les juntes presents al paviment de rajoles dificultaven les tasques de neteja i desinfecció. Aquestes àrees podien acumular residus, creant un ambient propici per a la proliferació de bacteris i la contaminació de la mercaderia emmagatzemada.

La solució: Paviment de metacrilat

Per abordar aquests problemes i garantir el compliment estricte de les normatives d'higiene i seguretat a la indústria alimentària, Rensika va optar per renovar el paviment. La solució triada va ser laplicació dun paviment continu de resina de metacrilat, especialment dissenyat per a entorns alimentaris.


Els avantatges clau d'aquest nou paviment inclouen:


  • Superfície contínua: El paviment de poliuretà ciment proporciona una superfície contínua i sense juntes. Això elimina les preocupacions sobre trencaments, desnivells i acumulació de brutícia a les juntes.
  • Facilitat de neteja: La superfície llisa i contínua facilita enormement les tasques de neteja i desinfecció. No hi ha espais inaccessibles, cosa que garanteix un ambient més net i segur.
  • Resistència a temperatures extremes: El paviment de metacrilat és capaç d'endurir a temperatures extremadament baixes com a zones de cambres frigorífiques sense patir danys ni esquerdar-se.

A continuació, compartim algunes imatges de l'anterior i el nou paviment:

A través d'aquesta renovació, Rensika demostra una vegada més el seu compromís amb la qualitat i la seguretat a la indústria alimentària, assegurant l'òptim emmagatzematge de la seva producció i complint els estàndards més exigents.


Amb aquesta millora a la seva infraestructura, Rensika continua brindant productes alimentaris de la millor qualitat als seus clients, mantenint com sempre la seva impecable reputació com una empresa altament fiable i compromesa amb l'excel·lència a la indústria.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments


Identificarse dejar un comentario