Aglomerat asfàltic amb morter de slurry

Realització d'un paviment asfàltic amb morter de slurry per a l'entrada a les oficines d'Ayudas Tecnodinámicas a Santa Perpètua de Mogoda.

La companyia Ayudas Tecnodinámicas, especialitzada en proporcionar solucions de mobilitat per a persones amb impediments físics, es trobava en la necessitat de renovar el revestiment exterior de les instal·lacions. El lloc d'operacions, ubicat al polígon industrial Urbassa de Santa Perpètua de Mogoda, tenia una rampa d'accés principal revestida amb rajoles de pissarra que requeria una actualització.


Amb l'objectiu d'oferir una solució de pavimentació més eficient i segura tant per a vianants com per a vehicles, es va optar per aplicar un aglomerat asfàltic. Per aconseguir un acabat òptim, es van dur a terme dues capes de morter de slurry sintètic, caracteritzat per la seva propietat antipols, antiabrasiva i antilliscant.


A continuació, s'hi adjunten algunes imatges que mostren el resultat del nou paviment.

Necessita reparar el seu paviment?

A UNIFORT som conscients que cada empresa és diferent i compta amb necessitats diferents. Per això, ens adaptem a cada situació i li recomanarem sempre la millor solució per al seu negoci.

Som especialistes en pavimentació industrial


Paviments relacionats

Veure tots els paviments

Identificarse dejar un comentario